Forum layout problems

General forum information, announcements, news, questions and suggestions.
User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 15284
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Location: EasyList Forum

Forum layout problems

Post by smed79 » Tue May 14, 2019 5:36 am

Hello,

@Lanik The forum layout seems to have problems.
On some threads the width of the bottom page change for unknown reason !!

examples:

viewtopic.php?f=62&t=39468 --> https://i.vgy.me/itlhRM.jpg
viewtopic.php?f=64&t=40486 --> https://i.vgy.me/30q6xh.jpg

same issue noticed on the forum search:

search.php?keywords=google.com --> https://i.vgy.me/qpHaXP.jpg

Someone else has noticed this problem or can reproduce it?
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

User avatar
pizza
Postaholic
Postaholic
Posts: 369
Joined: Sun Jul 09, 2017 7:09 pm

Post by pizza » Tue May 14, 2019 2:09 pm

same here.
With Love, Signed: 🍕

User avatar
LanikSJ
Site Owner
Site Owner
Posts: 1623
Joined: Thu Feb 15, 2007 7:44 am
Location: /dev/null

Post by LanikSJ » Tue May 14, 2019 2:43 pm

Go to ucp.php?i=ucp_prefs&mode=view

Scroll to the bottom and check yes for forum width option.
width.png
Looks like something's broken with a default theme. Last PHPBB upgrade broke a few templates and lead to a hackish fix that you're seeing today. Hopefully it will be fixed in next release.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"If it ain't broke don't fix it."

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 15284
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Tue May 14, 2019 9:36 pm

I think that the style is not fully updated to be compatible with phpBB 3.2.7

Waiting the next release....
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

User avatar
LanikSJ
Site Owner
Site Owner
Posts: 1623
Joined: Thu Feb 15, 2007 7:44 am
Location: /dev/null

Post by LanikSJ » Thu May 16, 2019 12:40 am

It's not for every thread just certain ones. I'm using the default style so we'll see what happens.

Simple Spoiler extension / tags are causing the issue. Remove spoiler tags everything goes back to normal. In both posts the spoiler tags weren't even showing up in the topic.

I removed the spoiler tags and now everything looks / acts normal. Looks like it's a known issue: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... pic/203966
"If it ain't broke don't fix it."