movie-blog.org

German supplemental subscription

Moderator: EasyList authors

Post Reply
Mumpfi3k
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Wed Jun 29, 2016 1:39 am
Reputation: 0

movie-blog.org

Post by Mumpfi3k » Thu Apr 19, 2018 6:25 am

The Site has now for quite a while a "Landingpage" for a Service.

I dont know why, but when i click on a Blog Entry, the Site will load the Landingpage first. When i click Browser back and click again, the Entry is loaded.

Im not sure, but i think it has do with the Javascript-Code below. The weired part is, that it happens like 1 time per Hour or so. I dont know why, maybe some other Filter of my Umatrix Filters or Ublock kick in, no idea. I

Thx for any help!

Code: Select all

<script>window.popns = 'myP3';</script>

- removed some garbage Stuff (Code Obfuscator or something like that, max. Postlenght is reached (69.411 Chars of allowed 60.000)

<script>
myP3.add('https://www.smoozed.rocks/landing/mb', 
{
under: true, 
newTab: true,
cookieExpires: 3600
});
</script>

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7652
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 106

Post by intense » Thu Apr 19, 2018 6:55 am


User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13007
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 125
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Thu Apr 19, 2018 5:31 pm

add also

Code: Select all

||smoozed.rocks^
||goo.gl^$domain=movie-blog.org
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

Post Reply