onwatchseries.to

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList Authors

intense
Contributor
Contributor
Posts: 8121
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 122

Re: onwatchseries.to

Post by intense » Thu May 17, 2018 5:01 pm

Try in uBo this filter
dwatchseries.to##script:inject(window.open-defuser.js)

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13951
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 146
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Thu May 17, 2018 8:13 pm

add

Code: Select all

?*&refer=*&key=*&scrWidth=*&scrHeight=$popup
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

tbd
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Sat Mar 10, 2018 6:44 pm
Reputation: 0

Post by tbd » Thu Jun 28, 2018 11:12 pm

https://www1.swatchseries.to/

They have updated there domain again just letting you guys know so the list can be updated also there's new infrequent pop up that shows up that asks you disable adblock.

All post an image when I get it to show up again.

Also to update the filters do I just replace the old domain name with the new one?

intense
Contributor
Contributor
Posts: 8121
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 122

Post by intense » Fri Jun 29, 2018 7:51 am

It was updated for uBo (ublock origin).
uBlock filters – Annoyances has to be enabled.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13951
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 146
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Jun 29, 2018 7:52 pm

tbd wrote:
Thu Jun 28, 2018 11:12 pm
Also to update the filters do I just replace the old domain name with the new one?
Yes, e.g.

Code: Select all

$webrtc,domain=swatchseries.to
$xmlhttprequest,domain=swatchseries.to
$other,script,stylesheet,third-party,domain=swatchseries.to
||www*.swatchseries^$script
@@||maxcdn.bootstrapcdn.com^$script,domain=swatchseries.to
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

tbd
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Sat Mar 10, 2018 6:44 pm
Reputation: 0

Post by tbd » Sun Jul 08, 2018 3:42 pm

https://i.imgur.com/JuWSfIB.png

Got that Adblock message to appear that I was referring to earlier haven't found a way to block it yet.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13951
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 146
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sun Jul 08, 2018 4:43 pm

tbd wrote:Got that Adblock message
test

Code: Select all

||static.swatchseries.to/public/js/notifications.js
||static.swatchseries.to/templates/default/js/cookie.jquery.js
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

Post Reply