boredpanda.com

This is where you should report issues arising from the subscription filters.

Moderator: EasyList authors

Post Reply
Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

boredpanda.com

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 6:47 am

An enjoyable website called Bored Panda at

Code: Select all

https://www.boredpanda.com
has been blocked by I think your adblocker. To unblock it, I attempted to whitelist it, but the block remained. I was advised to come here for assistance by the website. :?

User avatar
Lanik
Site Owner
Site Owner
Posts: 1378
Joined: Thu Feb 15, 2007 7:44 am
Reputation: 22
Location: /dev/null

Post by Lanik » Wed Nov 22, 2017 6:57 am

This site has no affiliation with any adblocker: rules#about

Please be specific what's blocked? Which browser? Adblocker?
"If it ain't broke don't fix it."

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 7:09 am

The Browser is Firefox 56.0 (64 bit), OS is Linux Mint 17.2, and the Adblocker is Adblock Plus. I searched this suite for Bored Panda and found nothing. As for what's blocked, I see for a moment the website Bored Panda at https://www.boredpanda.com/ then a moment later a notice I copy/pasted here.

Something interfered with this website loading

This could be a temporary problem with your network, or due to your adblocker

Try:

Check your internet connection and reload the page
If you are using an adblocker disable it by clicking on the adblock icon in your browser toolbar
If the problem persists, consider leaving a message on the adblock user forums

Your link to this website was inbeded in "adblock user forums".

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6919
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 80

Post by intense » Wed Nov 22, 2017 7:30 am

You should update to the last FF 57.
You didn't tell us your ABP version. Update FF and then ABP to the last (3.0.1)

If you whitelisted correctly boredpanda => disable all other addons and try again. FF 56 is full of bugs and incompatibilities between old addons and new ones.

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 7:52 am

Adblock Plus 3.0.1

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6919
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 80

Post by intense » Wed Nov 22, 2017 7:56 am

Like I said: give up FF 56, install FF 57.

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 8:13 am

I have installed FF 57 and still have the same issue.

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6919
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 80

Post by intense » Wed Nov 22, 2017 8:19 am

I tried main page, other pages, no issue for me. Did you disable all other addons ?

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 8:19 am

disabling as we speak

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6919
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 80

Post by intense » Wed Nov 22, 2017 8:28 am

Well - I'd create a totally clean / new profile, install only ABP and test again.

Or - alternative - disable completely all the addons (from addons page) and see if uBo (ublock origin) is better for you.

My big doubt is why even whitelisting the site you still have issues. Did you check in settings / advanced if the whitelisted site is there ? Check whitelist sites but also "my list filters"

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 8:29 am

One of my other add-ons is the issue, working on it.

Thank you for your help

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6919
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 80

Post by intense » Wed Nov 22, 2017 8:39 am

Which was the "bad" addon ?

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 8:40 am

Adblocker for Youtube

I had too many adblockers running, no it was Gmail adblocker

User avatar
Lanik
Site Owner
Site Owner
Posts: 1378
Joined: Thu Feb 15, 2007 7:44 am
Reputation: 22
Location: /dev/null

Post by Lanik » Wed Nov 22, 2017 5:26 pm

Crafty wrote:
Wed Nov 22, 2017 8:40 am
I had too many adblockers running, no it was Gmail adblocker
You should have only one adblocker in use at any given time or they'll conflict and cause issues just like you saw above.
"If it ain't broke don't fix it."

Crafty
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Nov 22, 2017 6:42 am
Reputation: 0

Post by Crafty » Wed Nov 22, 2017 11:45 pm

Noting that for future reference :D

Post Reply