tvguide.com

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList Authors

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 14257
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 157
Location: EasyList Forum

Re: tvguide.com

Post by smed79 » Wed Feb 21, 2018 6:21 am

same filters above optimised

Code: Select all

||tvgcdn.net/www/js/gpt.js
tvguide.com##.article-asset-video-popover-container
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or imgbb.com to upload your screenshots

rkl
Site Member
Site Member
Posts: 14
Joined: Tue Feb 13, 2018 3:51 pm
Reputation: 0

Post by rkl » Sun Feb 25, 2018 9:54 pm

Well...I created the new clean profile as well as maintained the original profile. I disabled ABP on the original profile and used only Ubo and UB extra on both profiles...Although I'm sure I previously disabled ABP in my earlier testing, this time, everything is working the way it's supposed to. I have now deleted ABP and the test profile from my system and have been slowly adding in new filters as needed. So far so good...Thanks to everyone for their help on this frustrating problem. Again, many thanks! Glad to be surfing the web without poorly placed ads blocking my views! :)

bluebooger
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Mar 21, 2018 2:21 am
Reputation: 0

Post by bluebooger » Wed Mar 21, 2018 2:30 am

just when I think I have this site working the programmers for it sneak something else in

every other week adblockplus stops working and ads start showing up again

they're doing something funky because if I right click / inspect while the page is loading I can see the html changing and things appearing / disappearing

they've got divs with

Code: Select all

id = intromercial 
class=listing-ad-wrapper
class=skin-takeover-container.ad-dfp 
class=__adblockplus__overlay 
^ now those last two HAVE to be the cause of all the nonsense

every couple of weeks I edit my filters and it works for awhile and then BAM more ads
I fricking hate that site

intense
Contributor
Contributor
Posts: 8323
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 131

Post by intense » Wed Mar 21, 2018 7:30 am

If you use chrome, install also ublock origin extra:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... ffkjpaplco

DoctorM
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon May 22, 2017 8:15 pm
Reputation: 0

Post by DoctorM » Wed Jun 27, 2018 5:04 am

Up until now I was able to overcome the audio (from floating video window) by disabling ABP, allowing the page to load, and then clicking the option that disables auto playback of the video. Once ABP was turned back on there would be no window, thanks to EasyList and no audio thanks to switching off the auto play.

Today they removed the ability to turn off auto playback. So no matter what I do, I hear that crap in the background.

I'm open to suggestions on this.

intense
Contributor
Contributor
Posts: 8323
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 131

Post by intense » Wed Jun 27, 2018 6:29 am

Provide an example page, what adblocker / lists are you using and what custom filters for that page.

DoctorM
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon May 22, 2017 8:15 pm
Reputation: 0

Post by DoctorM » Tue Jul 03, 2018 5:50 am

http://www.tvguide.com/listings (using EasyPrivacy + EasyList)

I did manage to kill the floating video AND the audio from it by adding:

Ad Blocking Rule:

Code: Select all

||tvguide-vh.akamaihd.net/
Element Hiding Rule:

Code: Select all

tvguide.com##.article-asset-video-container.article-asset-video-popover-with-up-next.article-asset-video-popover-container
Unfortunately, the "Search Listings" box is again broken. (With or without the above filters enabled.)

I see that the previous fix for that (mentioned on the first page of this thread):
@@||securepubads.g.doubleclick.net/gpt/pubads_impl_$domain=tvguide.com no longer shows any hits.

Edit: Got it. Use the 3 above filters. The first two to kill the video ads, and the last to allow the Search Listings box to work.

But also add:

Code: Select all

@@||c.evidon.com/geo/country.js$domain=tvguide.com

User avatar
Lizzie Borden
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 24, 2018 12:24 am
Reputation: 0

Post by Lizzie Borden » Mon Sep 24, 2018 12:33 am

for the past 5 or 6 days https://www.tvguide.com/listings/ has forced audio playing in the background that can't be seen or blocked! :evil:

User avatar
Lizzie Borden
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 24, 2018 12:24 am
Reputation: 0

Post by Lizzie Borden » Mon Sep 24, 2018 12:39 am

added these filters viewtopic.php?p=138433#p138433, seems to have fixed it maybe? :-?

Daniel6812
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Dec 03, 2018 2:06 am
Reputation: 0

Post by Daniel6812 » Mon Dec 03, 2018 2:10 am

I right-clicked the element and tried to delete it, but it only made picture disappear and it still blasts the sound at me. :-?

Code: Select all

https://www.tvguide.com/listings/

intense
Contributor
Contributor
Posts: 8323
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 131

Post by intense » Mon Dec 03, 2018 7:56 am

@Daniel6812

use

Code: Select all

||tvguide-vh.akamaihd.net/
tvguide.com##.article-asset-video-container

Post Reply