mail.yahoo.com

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList Authors

Post Reply
RR600
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2017 3:38 pm
Reputation: 0

mail.yahoo.com

Post by RR600 » Thu Sep 07, 2017 3:41 pm

Hi, I posted this on adblock plus forums, I was told to post it here

https://s26.postimg.org/w9j23ncg9/645645636342.jpg

Also when the spam folder is empty they load there annoying auto play videos

Filters are up to date and acceptable-ads disabled

Please help me hiding those, thanks in advance

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7770
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 113

Post by intense » Thu Sep 07, 2017 3:46 pm

FF version ?
ABP version ?

RR600
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2017 3:38 pm
Reputation: 0

Post by RR600 » Thu Sep 07, 2017 3:51 pm

FF 55.0.3 (64-bits)
Adblock Plus 2.9.1

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7770
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 113

Post by intense » Thu Sep 07, 2017 4:16 pm

try

Code: Select all

||yimg.com/rx/builds/*/iframe-controller-page.html$subdocument
mail.yahoo.com##[data-test-id="pencil-ad"]

RR600
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2017 3:38 pm
Reputation: 0

Post by RR600 » Thu Sep 07, 2017 4:43 pm

seems to work, thanks a lot.

Lemonade
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Sep 09, 2017 11:20 am
Reputation: 0

Post by Lemonade » Sat Sep 09, 2017 11:30 am

Bonjour,

Yahoo propose depuis quelques jours une nouvelle mise en page pour la boite mail. Problème : si, avec l'ancienne mise en page, toutes les pubs sont bien bloquées, ce n'est pas le cas avec la nouvelle. Il y a toujours une pub au dessus de la liste de mail

AdBlock m'indique : "il y a un problème avec la liste de filtres". Pouvez-vous m'indiquer que faire ?

Merci par avance

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sat Sep 09, 2017 11:37 am

Bonjour,

@Lemonade tester les filtres poster au dessus viewtopic.php?p=123829#p123829

PS: Merci d'utiliser la fonction de recherche avant de poster un nouveau topic.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

tomsky85x
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Sep 09, 2017 9:03 pm
Reputation: 0

Post by tomsky85x » Sat Sep 09, 2017 9:18 pm

intense wrote:
Thu Sep 07, 2017 4:16 pm
try

Code: Select all

||yimg.com/rx/builds/*/iframe-controller-page.html$subdocument
mail.yahoo.com##[data-test-id="pencil-ad"]
Hello, I'm using Google Chrome (version 60.xxx) and ABP 1.13.3.

I need to block the same Ads from Yahoo with this filter.

Do you know how could I do that? Because I've tried your filter but it doesn't work with Chrome.

Thanks

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7770
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 113

Post by intense » Sat Sep 09, 2017 9:25 pm

Probably it's due to !important style keyword which in ABP for chrome cannot be defeated.

You could try uBo + the filters above or wait for the implementation in chrome of the user stylesheets (an ABP developer is working on it..)

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sun Sep 10, 2017 8:30 am

tomsky85x wrote:
Sat Sep 09, 2017 9:18 pm
Do you know how could I do that? Because I've tried your filter but it doesn't work with Chrome.
As an alternative you can use It's Not Important userscript installed in Tampermonkey.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

Elly69
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 11, 2017 1:54 pm
Reputation: 1

Post by Elly69 » Mon Sep 11, 2017 2:15 pm

intense wrote:
Thu Sep 07, 2017 4:16 pm
try

Code: Select all

||yimg.com/rx/builds/*/iframe-controller-page.html$subdocument
mail.yahoo.com##[data-test-id="pencil-ad"]
Bonjour,
est-ce possible d'avoir le process complet pour insérer ces données dans ABP ?
je ne sais pas où coller ces lignes...
:geek:
--
ça m'irait aussi en langue anglaise :
please explain the complete process to copy those 2 lines... where ?
:mrgreen:

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Sep 11, 2017 2:20 pm

Elly69 wrote:
Mon Sep 11, 2017 2:15 pm
est-ce possible d'avoir le process complet pour insérer ces données dans ABP ?
je ne sais pas où coller ces lignes...
Comment ajouter manuellement des filtres sur Adblock Plus ==> viewtopic.php?p=122212#p122212

exemple videos
firefox https://streamable.com/s/sng0q/ugxfbu
chrome https://streamable.com/s/noeoz/fenli
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

Elly69
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 11, 2017 1:54 pm
Reputation: 1

Post by Elly69 » Mon Sep 11, 2017 2:48 pm

ok merci, ça fonctionne :banana:

il me manquait en fait juste cette information :
sous Firefox:
- Cliquer sur l’icône ABP Image
- Préférences de filtres > Filtres Personnalisés
- Ajouter un groupe de filtres
- Cliquer sur le bouton "action" ou Ctrl+R
- Coller les deux lignes

Code: Select all

||yimg.com/rx/builds/*/iframe-controller-page.html$subdocument
mail.yahoo.com##[data-test-id="pencil-ad"]
- fermer
- rafraichir la page de yahoo...

merci! :wink:

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Sep 11, 2017 8:32 pm

•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

Juliettka
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Sep 14, 2017 2:38 pm
Reputation: 0

Post by Juliettka » Fri Sep 15, 2017 1:26 pm

Sorry, I am not a programmer - can someone please explain where and how can I insert this code in my Yahoo?

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7770
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 113

Post by intense » Fri Sep 15, 2017 1:29 pm

You have force updating your filters, see how-to:
easy-faq

User avatar
GamOfCatAndOfMouse
Forum Junkie
Forum Junkie
Posts: 117
Joined: Sun Jun 19, 2016 5:54 pm
Reputation: 0

Post by GamOfCatAndOfMouse » Mon Oct 02, 2017 5:41 am

Mobile version Yahoo mail ad (inbox) aren't blocked, I don't know if only fr version are concerned. Tested on cleaned Adblock browser, cleaned and up to date (acceptable ads disabled), same with firefox mobile with ubo and other android browsers with android Adblock. I'm on Easylist+FR up to date.

NeverMore
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:55 am
Reputation: 0

Post by NeverMore » Sat Dec 16, 2017 2:31 pm

AutoPlay videos on all empty folder (Drafts, Sent, Archive, Spam. Trash).

Is there any filter to disable them?

http://s1.bild.me/bilder/110417/4854676YAHOO.jpg

intense
Contributor
Contributor
Posts: 7770
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 113

Post by intense » Sat Dec 16, 2017 2:40 pm

try the filters above viewtopic.php?p=123829#p123829

NeverMore
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:55 am
Reputation: 0

Post by NeverMore » Sat Dec 16, 2017 2:56 pm

Your filter in post #4 is working fine. I opened different yahoo, mail.yahoo threads on my tabs and didn't realize this one is what i was looking for.
Thanks intense!

alex_mayorga
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Feb 12, 2018 8:00 pm
Reputation: 0

Post by alex_mayorga » Mon Feb 12, 2018 8:09 pm

¡Hola!

I keep getting this at https://mg.mail.yahoo.com/d/folders/ :

https://i.imgur.com/pKW5Xrb.png

Is this something the list could catch?

¡Gracias!
Alex

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Tue Feb 13, 2018 2:13 am

alex_mayorga wrote:Is this something the list could catch?
Follow the indications _here_ and post screenshots of the blockede items list.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

alex_mayorga
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Feb 12, 2018 8:00 pm
Reputation: 0

Post by alex_mayorga » Tue Feb 13, 2018 8:29 pm

¡Hola!

I use uBlock Origin.

Is this it?

Code: Select all

    ##.jb_72FG.e_eo6.ab_C.eo_x.ek_BB.D_F.q_52qC.K_3w6xl.W_3A1b8
    ##.ir3_0.j_1v4Vmf
    ###modal-outer.gl_C.ab_C.D_F.I_Z26U5rI.Z_3mRud.L_0.B_0.R_0.T_0.p_f
    ##div
    ##div:nth-of-type(7)
    ###app.aw_1uxsF0.s_1HCsWR.cZ1RN91d_n.H_6D6F.ek_BB.D_F
    ##.H_6D6F.ek_BB.D_F
    ##.H_6D6F.pointer-mode
    ###mail-app-container
¡Gracias!
Alex

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Tue Feb 13, 2018 8:45 pm

alex_mayorga wrote:I use uBlock Origin
Post screenshots of the _logger_.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

alex_mayorga
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Feb 12, 2018 8:00 pm
Reputation: 0

Post by alex_mayorga » Tue Feb 13, 2018 11:58 pm


User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 13287
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 130
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Wed Feb 14, 2018 12:41 am

Just for testing... Do you still see the adblock warning message if you toggle cosmetic filtering?
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »
•••► Use vgy.me, imgur.com or cubeupload.com to upload your screenshots

alex_mayorga
New Member
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Feb 12, 2018 8:00 pm
Reputation: 0

Post by alex_mayorga » Wed Feb 14, 2018 1:11 am

¡Hola smed79!

Yes, it is still seen with that option.

¡Gracias!

Post Reply