lfstrat.com

French supplemental subscription

Moderators: EasyList authors, Liste AR & FR Mods

Post Reply
Elano
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Tue Jun 06, 2017 1:06 pm
Reputation: 0

lfstrat.com

Post by Elano » Tue Jun 06, 2017 1:24 pm

Hello! AdBlock is blocking one of our CSS class "e3lan" and the result is that all my homepage is blank :/
We are using the template Sahifa has a base for our websites and it appears that they are using the e3lan class for a lot of things like the page creator system and the widgets ads system...

Unfortunatly I can't change the homepage class so if you block e3lan I can't use this template and you broke all my website. Right now, I'm not using the widgets ad system anymore so normaly the e3lan class is not in charge of displaying ads anymore...!

Also it looks like the problem is solved on Chrome but not on Firefox :/

You can see the problem here : http://www.lfstrat.com/aion/
And here :
- With adblock : http://nsa37.casimages.com/img/2017/06/ ... 659657.png
- Without adblock : http://nsa37.casimages.com/img/2017/06/ ... 671892.png

Regards,
Elano.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11718
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 93
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Wed Jun 07, 2017 3:26 am

Bonjour,
j'ai ajouté une exception d'élément pour le site lfstrat.com sur la Liste FR https://hg.adblockplus.org/listefr/rev/ee0f3cf402f1
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

Elano
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Tue Jun 06, 2017 1:06 pm
Reputation: 0

Post by Elano » Wed Jun 07, 2017 12:39 pm

Bonjour,
ça ne fonctionne toujours pas sur firefox :'( ma page d'accueil est toujours blanche si je met adblock.

Elano
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Tue Jun 06, 2017 1:06 pm
Reputation: 0

Post by Elano » Wed Jun 07, 2017 12:46 pm

J'ai été obligé de retiré de la liste à la main .e3lan etc pour que ça fonctionne de nouveau sur firefox. C'est normal?

http://nsa37.casimages.com/img/2017/06/ ... 193348.png

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11718
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 93
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Wed Jun 07, 2017 10:26 pm

Les abonnements sont par défaut mis à jour automatiquement (dans un ou deux jours - voir l'en-tête / ! Expires: 1 days).
... ou Manuellement (Ctrl+T) => http://i.imgur.com/zrR32qo.png
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

Elano
New Member
New Member
Posts: 4
Joined: Tue Jun 06, 2017 1:06 pm
Reputation: 0

Post by Elano » Wed Jun 07, 2017 10:29 pm

Okay ça marche merci!

Post Reply