cleaneating.hu

This is where you should report issues arising from the subscription filters.

Moderator: EasyList authors

Post Reply
adrianweb
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:59 am
Reputation: 0

cleaneating.hu

Post by adrianweb » Thu Mar 16, 2017 8:45 am

Dear Easylist administrators,

I'm working for an organization (Clean Eating Hungary) that runs cleaneating.hu which is the top resource of healthy nutrition articles in hungarian language for 4 years now. Today our facebook followers reported that they could not open article links from our official fb page

Code: Select all

https://www.facebook.com/cleaneatinghu/ 
As I figured out Easylist blocks our url by a mistake.

We are running a site with only quality and unique contents. Our website is highly acknowledged in our langiage are. We do not spam or use any other adverts than google adsense. We have only one banner wich is NOT AN AD but a gate to the registration of our in-site Lifestyle program.

Because our main traffic source comes from Facebook posts your action cause us a serious loss in traffic and prestige. Furthermore it misleads users who just wants to read our contents. So it is very incorretc in all aspects.

Based on the above I would like to ask you to remove any limitation on our website https://cleaneating.hu

Thank you in advance,
Adrian Banyai

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 9239
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 21
Location: /tmp

Post by smed79 » Thu Mar 16, 2017 1:51 pm

Hi,

in Firefox submit an issue report and post here the link.
in Chrome follow the indicated here viewtopic.php?f=10&t=43791 and post a screenshot.
- select : Show blocked
- type : POPUP
- http://i.imgur.com/wdcpDUn.png
also try this filter

Code: Select all

@@about:$popup,domain=cleaneating.hu
or

Code: Select all

@@||googleads.g.doubleclick.net^$popup,third-party,domain=cleaneating.hu
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

adrianweb
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Mar 16, 2017 7:59 am
Reputation: 0

Post by adrianweb » Fri Mar 17, 2017 6:39 am

Thank you.

I made a screenshot in chrome: http://i.imgur.com/IURHR9Q.jpg

What's next?

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 9239
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 21
Location: /tmp

Post by smed79 » Fri Mar 17, 2017 11:11 am

•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests