tyda.se

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList authors

Post Reply
User avatar
illimbius
New Member
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 06, 2017 6:54 pm
Reputation: 0

tyda.se

Post by illimbius » Fri Oct 06, 2017 7:01 pm

I was just in the ABP forum n the first thing dat said on top of the threards were "We do not deal with filter issues" :surprised: uh-mm is it Illegal 4 me to choose if i want to c comercials or not?
Anyway i got some adds on dis site n de adds r back on yt, atleast when i go thru duckduckgo's video seraches hopefully dey stay der, but still; irritating dat dey der at all :evil:

http://tyda.se/

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Fri Oct 06, 2017 7:16 pm

I don't understand which is your problem, could you explain your issue (1 site = 1 thread) in normal english ? (not in chat english).

First of all read the rules:
rules

User avatar
illimbius
New Member
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 06, 2017 6:54 pm
Reputation: 0

Post by illimbius » Fri Oct 06, 2017 7:20 pm

ok take tyda first then, the site has adds on it. why the need of 2 threads tho?

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Oct 06, 2017 7:23 pm

I have the impression to read English from right to left :roll:

test these filers

Code: Select all

/sp-mms-client.js
://mms.*=|$xmlhttprequest,script
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Fri Oct 06, 2017 7:24 pm

try also

Code: Select all

||tourn.se^$domain=tyda.se

User avatar
illimbius
New Member
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 06, 2017 6:54 pm
Reputation: 0

Post by illimbius » Fri Oct 06, 2017 7:33 pm

haha i red(dont 'no' if its spelld read) spam-client.js just a sutabal name 4 deez things :-P ok so how do i add deez to ABP, im in "add own filters" but i cant rly do anything from there

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Oct 06, 2017 7:38 pm

•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
illimbius
New Member
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 06, 2017 6:54 pm
Reputation: 0

Post by illimbius » Fri Oct 06, 2017 7:45 pm

i dont rly have an "apply" botton, but in the lower right cornor it says "close", do i need to restart the browser or anything?

it doesnt wörk o_o, ive restarred n errythin

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Oct 06, 2017 9:11 pm

Avoid sms language !! I don't even understand your issue to help you.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
illimbius
New Member
New Member
Posts: 6
Joined: Fri Oct 06, 2017 6:54 pm
Reputation: 0

Post by illimbius » Thu Oct 12, 2017 11:26 pm

everything seemed to disapear except a ninja casino popup that comes just when you enter the page and getting your first search resoult

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Oct 13, 2017 12:39 am

Scan your system for malware / adware using : MalwareBytes AntiMalware (free version) and AdwCleaner.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

Post Reply