thevideo.me

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList authors

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Re: thevideo.me

Post by smed79 » Fri Feb 17, 2017 8:43 pm

@JordanElliott You have already get reply #p113393 Please stop posting duplicate topics :roll:
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

CheshireNeko
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:11 am
Reputation: 0

Post by CheshireNeko » Wed Mar 01, 2017 9:56 pm

Testing URL: https://thevideo.me/cxq7tjtu8ara. Actually, any single video redirects to advertisements, and from the main page https://thevideo.me you can jump to some popular videos.

This can be prevented, but I'll list what happens if you don't.

Upon clicking anywhere in the page, a popup appears, and the main tab closes. You can hit the Back button from the popup (somehow... there's some weird JavaScript going on) to go back to the video you were watching, but whenever you click, you'll get redirected out of the video again.

The popup's content can be blocked with this filter:

Code: Select all

||xjqw.thevideo.me/go$popup,document
If not blocked, this popup redirects to some advertisement redirectors; some of these are themselves blocked by:

Code: Select all

||jolic2.com/watch?$popup,document
||onclkds.com^*zoneid$popup,document
||show.targead.com^*php$popup,document
To prevent this: these two filters block any redirections from thevideo.me

Code: Select all

||thevideo.me/assets/g=mainjs,popjs,adjs
||thevideo.me/mba/rc.html

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Thu Mar 02, 2017 6:06 am

@CheshireNeko Your filter will not work in adblock plus.
see viewtopic.php?p=111680#p111680

Code: Select all

||vidup.me/mba/
||thevideo.me/mba/
@@||thevideo.me/js/jspc.js?ab|$script,domain=thevideo.me|vidup.me
@@||cloudfront.net/popunder.gif|$xmlhttprequest,domain=thevideo.me
(updated 29/04/2017)
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

CheshireNeko
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:11 am
Reputation: 0

Post by CheshireNeko » Sat Mar 04, 2017 8:53 pm

That's a shame. Which lines don't work in ABP?

I tried the six filters in your link, but I can't get them to work in uBlock Origin 1.11.2. The movie still closes, and

Code: Select all

||onclkds.com^$popup,third-party
||targead.com^$popup,third-party
||jolic2.com^$popup,third-party
doesn't work for me either. I think it's because the whole page is redirected towards one of those, so it's not “third-party” anymore. Do they work in ABP?

Also, I noticed that neither your filters or mine work in an embed (like https://thevideo.me/embed-cxq7tjtu8ara-640x360.html) so I'm going to try some for that too.

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Sat Mar 04, 2017 9:11 pm

Also, I noticed that neither your filters or mine work in an embed (like https://thevideo.me/embed-cxq7tjtu8ara-640x360.html) so I'm going to try some for that too.
tested in ubo, no custom filters, working fine here (click somewhere on video to play it, not the play button - the popups are closed by ubo)

CheshireNeko
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:11 am
Reputation: 0

Post by CheshireNeko » Sat Mar 04, 2017 9:35 pm

I tried removing custom filters and it still doesn't work for me. As long as I don't touch anything, the movie autoloads, but if I even try to pause it it redirects the whole tab to more ads...

What filters are you using? I tried removing everything until only EasyList and EasyPrivacy remained, still not working.

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Sat Mar 04, 2017 10:20 pm


CheshireNeko
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:11 am
Reputation: 0

Post by CheshireNeko » Wed Mar 08, 2017 1:22 am

Okey, I double-checked my list (even the Parse and enforce cosmetic filters options).
I have your same options, but https://thevideo.me/cxq7tjtu8ara still redirects me outside thevideo.me upon clicking.

These extra filters are doing the trick for me though, both there and at https://thevideo.me/embed-cxq7tjtu8ara-640x360.html

Code: Select all

||thevideo.me/assets/g=*adjs$script
thevideo.me###videoplayerAd
thevideo.me##.player_hover_a
||thevideo.me/images/close_red_small.png$image
I have another trouble video, though: https://thevideo.me/nqxffcyi7vve sends me to a “Proceed to video“ page, but I can't progress until I disable most filters, and then, it probably will try to redirect me. I haven't found a good way around this.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Wed Mar 08, 2017 3:13 am

@intense see
http://sendvid.com/embed/vz258481
---
http://i.imgur.com/r5G5u1d.png
http://i.imgur.com/t8fhx6t.png
http://i.imgur.com/3EUQWIy.png
http://i.imgur.com/KSQgSTD.png
http://i.imgur.com/YPuNWLx.png
http://i.imgur.com/rUmxivF.png
---
https://bpaste.net/show/0a983983d635
@CheshireNeko try this filter

Code: Select all

thevideo.me##script:contains(popads)
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

CheshireNeko
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Sat Jan 07, 2017 1:11 am
Reputation: 0

Post by CheshireNeko » Wed Mar 08, 2017 10:07 am

I watched your link to sendvid and that's exactly what happens to me with no filters.

Your filter works perfect, thank you! I've never read that syntax (script:contains(__)), I'll be sure to try it from now on.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Wed Mar 08, 2017 12:07 pm

CheshireNeko wrote:that's exactly what happens to me with no filters.
So report this issue _ here _
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

jules
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Mon May 08, 2017 5:04 am
Reputation: 0

Post by jules » Mon May 08, 2017 5:19 am

When I click on the "proceed to video" button it won't do anything. I have to disable easylist in the ublock origin settings in order to see the video.

Example:
https://thevideo.me/3prwb5gazq5i/Japans.Northern.Wilderness.BBC.S01E01.WEB-DL.x264-JIVE.mp4
Moderator Message:
Merged your thread: rules#forumsearch
- smed79

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Mon May 08, 2017 7:54 am

add

Code: Select all

@@/popunder.gif$domain=thevideo.me
@@|https://thevideo.me/js/jspc.js?ab
@@|https://thevideo.me/mba/cds.js?ads_pop

enbob
Forum Junkie
Forum Junkie
Posts: 138
Joined: Sun Nov 08, 2015 3:15 am
Reputation: 0

Post by enbob » Sat Jun 03, 2017 3:32 pm

Clicking on the video player repeatedly opens popups that mostly automatically close. But it's still almost impossible to click on the player because the click will open (and then close) a popup instead. Is there a way to block this?

https://ewingoset.info/ZXVuNVcEFx1BaBAHAgg/EQEeRnJWNEsHEUBHKEE/AAMHUTIKWwNQclczHlkvHxEdTTNRHBdB

Even the proceed to video button is hard to click.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sat Jun 03, 2017 9:07 pm

@enbob Did you test the filters posted above by intense.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

enbob
Forum Junkie
Forum Junkie
Posts: 138
Joined: Sun Nov 08, 2015 3:15 am
Reputation: 0

Post by enbob » Sat Jun 03, 2017 9:50 pm

smed79 wrote:
Sat Jun 03, 2017 9:07 pm
@enbob Did you test the filters posted above by intense.
Those fix the issues on the Proceed to Video screen but not on the video player.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11457
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 87
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sat Jun 03, 2017 10:29 pm

https://ewingoset.info/ZXV... redirect me to https://thevideo.me/plxzdsxd4iyt
and i can play the video without any issues http://i.imgur.com/Z9jeEbl.gif
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

enduser
Site Member
Site Member
Posts: 31
Joined: Sat May 14, 2016 10:50 pm
Reputation: 0

Post by enduser » Wed Jun 21, 2017 6:26 pm

signup for free account nag now showing up constantly on video

Code: Select all

https://thevideo.me/ytm1q2ohaxno

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Wed Jun 21, 2017 6:46 pm

try

Code: Select all

thevideo.me##.vjs-overlay-signup
@@|https://thevideo.me/js/jspc.js?ab

enduser
Site Member
Site Member
Posts: 31
Joined: Sat May 14, 2016 10:50 pm
Reputation: 0

Post by enduser » Wed Jun 21, 2017 9:34 pm

Thanks Intense, working great.
I'm using this group of filters that I collected from this thread.
I'm not sure they are all needed but they do work great as a group.

Code: Select all

@@||thevideo.me/js/jspc$script
@@||thevideo.me/js/*.js?ab|$script
@@||thevideo.me/js/jspc.js?ab$script
@@||thevideo.me/js/jspc.js?ab|$script,domain=thevideo.me|vidup.me
@@||cloudfront.net/popunder.gif|$xmlhttprequest,domain=thevideo.me
@@||thevideo.me^$genericblock
||thevideo.ch^$popup,domain=thevideo.me
||terraclicks.com^$popup,domain=thevideo.me
||popads.net^$domain=thevideo.me
||vidup.me/mba/
||thevideo.me/mba/
||thevideo.me/assets/g=mainjs,popjs,adjs
||thevideo.me/mba/rc.html
||jolic2.com/watch?$popup,document
||onclkds.com^*zoneid$popup,document
||show.targead.com^*php$popup,document
||xjqw.thevideo.me/go$popup,document
|http://*?$script,domain=thevideo.me
|https://$xmlhttprequest,third-party,domain=openload.co
thevideo.me##.vjs-overlay-signup
@@|https://thevideo.me/js/jspc.js?ab

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Mon Jun 26, 2017 8:24 pm

Hi everyone,
I am having a new issue on thevideo.me

I have done my best to incorporate all the filters added on this thread.

Thank you @enduser for putting them all together in one post.

I start on this link

Code: Select all

http://mywatchseries.to/cale.html?r=aHR0cHM6Ly90aGV2aWRlby5tZS92NTJqZzl1YXBjZHMvVGhlLlJlYWwuU3RvcnkuV2l0aC5NYXJpYS5FbGVuYS5TYWxpbmFzLlMwMUUwMy5XRUItREwueDI2NC1KSVZFLm1wNA==
On the next screen, I hit Click Here to Play and then Proceed to Video. After that it looks like the content is going to play normally but instead get a black screen with an X with a message that says "The media can not be loaded...format is not supported."

If I take the same steps without UBlock, I can get the media to play but have to put up with a bunch of popup ads.

Any support you can offer will be much appreciated.

Warmly,
Amy

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Mon Jun 26, 2017 8:42 pm

@aldiener , use only (delete the other filters)

Code: Select all

thevideo.me##.vjs-overlay-signup
@@|https://thevideo.me/js/jspc.js?ab
mywatchseries.to##a[href^="/redirect.php"]
thevideo.me##.inplayer_signup_link
see if works

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Mon Jun 26, 2017 9:36 pm

Hi @intense,
Thank you for your response.

I tried the suggested filters and I am getting the same result.

Any additional suggestions? :-)

Warmly,
Amy

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Tue Jun 27, 2017 6:13 am

Are you using only uBo or even ABP together ?

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Tue Jun 27, 2017 12:11 pm

Good day @@intense,
I am only using uBo.

Warmly,
Amy

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Tue Jun 27, 2017 12:19 pm

Amy, I cannot get that error.
However, open uBo logger, go to that (last) page, save the logger content (on some pastebin site) and post here the link.

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Tue Jun 27, 2017 12:41 pm

Hi @intense,
I hope this is what you are asking for :-)

https://pastebin.com/RrXdwXPH

Thank you for your willingness to help me sort this out.

Warmly,
Amy

intense
Contributor
Contributor
Posts: 6360
Joined: Wed Mar 27, 2013 9:56 am
Reputation: 65

Post by intense » Tue Jun 27, 2017 12:46 pm

It seems you modified the default options in uBo, and blocked large-media elements.

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Tue Jun 27, 2017 12:52 pm

Hi @@intense,
I have not intended to modify anything and I am not sure how to undo what you say I have done.

Can you help me restore the default options and unblock large-media elements if that is what you suggest?

I regret any inconvenience and hope for your understanding.

Warmly,
Amy

aldiener
Site Member
Site Member
Posts: 20
Joined: Wed Sep 14, 2016 5:58 pm
Reputation: 0

Post by aldiener » Tue Jun 27, 2017 12:59 pm

Hi @intense,
I figured out what you mean. Your filters worked perfectly once I restored everything to the default options.
I have previously tried to fix things on my own using the dropper. Perhaps that messed things up?

In any case, thank you for your help and patience.

Warmly,
Amy

Post Reply