gomovies.to

Here you should report unblocked ads, trackers, social media items, annoyances or leftovers from blocked content.

Moderator: EasyList authors

Post Reply
User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

gomovies.to

Post by DiBBz » Thu Apr 27, 2017 2:47 am

For those experiencing issues with gomovies

they have updated their cdn to

Code: Select all

cdn.gocdn.online
make sure to update filters. or if you have no filters applied, then here you are.

Code: Select all

@@||cdn.gocdn.online/js/$script,third-party,domain=gomovies.to
@@||cdn.gocdn.online/eng
|http://$popup,script,third-party,xmlhttprequest,domain=gomovies.to
|https://$popup,script,third-party,xmlhttprequest,domain=gomovies.to

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Thu Apr 27, 2017 4:01 am

Hi,
as requested I have locked the old 123movies thread.
...but are you sure if blocking thirdparty xml & script is necessary because i am not getting any unblocked popup/ads ?!

for privacy

Code: Select all

||gomovies.to/site/user_geo
or

Code: Select all

/user_geo|
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Thu Apr 27, 2017 1:04 pm

not as far as im aware. i left it pretty much exactly as the same as the old remnants from 123movies which then lead into the temp site hdmovies and then into gomovies.

so far tho the site is still functional at least for me in every aspect. as for if its necessary, that im unsure of. considering from the days of

Code: Select all

123movies.to > 123movies.gs > hdmovies.to > gomovies.to
it was necessary to have thirdparty xml and scripts blocked. because the original 123movies(dot)to & .gs domains had malicious code on the site, at least for a certain period anyways until it got cleaned.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Jun 19, 2017 1:20 pm

You should know that Easylist authors need proof or can reproduce the issue before adding any filter.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Fri Jul 07, 2017 10:14 pm

just wanting to check to see if anyone is seeing ads being displayed in player now *which is new*

also .to now redirects to .is

.ru is also an official proxy

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 1:10 am

hey i am trying to block an ad on gomovies.es
the ad is: unformse.com
i have tried adding custom filter for this ad 100 different ways
Moderator Message:
Merged -: rules#forumsearch
- smed79

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Jul 17, 2017 3:02 am

test these filters

Code: Select all

||anothing.info^
||cloudfront.net^$domain=gomovies.es
$popup,domain=gomovies.es
||unformse.com^$popup
||unformse.com^
@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
for xmovies8.tv add viewtopic.php?p=120762#p120762
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 3:37 am

yeah it definitely works but it makes it so i cant click the movie titles to play them it automatically closes

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 3:43 am

i edited that a little bit because it was disabling all links and I think it works perfectly fine now! thanks a bunch

Code: Select all

||anothing.info^
||unformse.com^$popup
||unformse.com^
||cloudfront.net^
Edit: never mind its not working, disables all links but its definitely closer to blocking this ad

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Jul 17, 2017 4:06 am

Test again

Code: Select all

||anothing.info^
||unformse.com^
||cloudfront.net^$domain=gomovies.es
$popup,subdocument,third-party,domain=gomovies.es
@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
or explain better your issue !!
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 5:12 am

that gave me an error when trying to save so i changed this

Code: Select all

$popup,third-partydomain=gomovies.es
to

Code: Select all

$popup,third-party$domain=gomovies.es
now another ad that directs to the same cloudfront crap called tinquet.com is plaguing me
but no more unformse.com

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Jul 17, 2017 5:15 am

Sorry, I forgot a comma

Code: Select all

$popup,third-party,domain=gomovies.es
(corrected)
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 5:19 am

smed79 wrote:
Mon Jul 17, 2017 5:15 am

Code: Select all

$popup,third-party,domain=gomovies.es
tysm i believe this has fixed my ad problem! your the best smed79

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 6:32 am

weirdest thing just happened everything was working perfect and all of a sudden every link i click on the site opens and closes really quickly
basically nothing opens when i click on it just closes instantly

would of added this to my post above but i cant edit that post for some reason

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Mon Jul 17, 2017 9:32 pm

Cannot Reproduce. For me only the advert popup is blocked.

Note: Don't use Private Messages to request for filters.
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Mon Jul 17, 2017 11:28 pm

smed79 wrote:
Mon Jul 17, 2017 9:32 pm
Cannot Reproduce. For me only the advert popup is blocked.

Note: Don't use Private Messages to request for filters.
sry. heres proof of whats happening to me

https://www.youtube.com/watch?v=MPxCCrKKLDY

also new ad

Code: Select all

uauthere.com
directs to the same cloudfront crap though.

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Tue Jul 18, 2017 1:27 am

/!\ Use only one adblocker, adblock plus or adblock not the two at the same time !!

Disable AdBlock and add these filters to ABP then test again...

Code: Select all

@@/popunder.gif$domain=gomovies.es
@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
||cloudfront.net^$domain=gomovies.es
$popup,subdocument,third-party,domain=gomovies.es
&pid=*&tid=$domain=gomovies.es
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Tue Jul 18, 2017 2:29 am

smed79 wrote:
Tue Jul 18, 2017 1:27 am
/!\ Use only one adblocker, adblock plus or adblock not the two at the same time !!

Disable AdBlock and add these filters to ABP then test again...

Code: Select all

@@/popunder.gif$domain=gomovies.es
@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
||cloudfront.net^$domain=gomovies.es
$popup,subdocument,third-party,domain=gomovies.es
&pid=*&tid=$domain=gomovies.es
thank you :)

basuco
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Jul 17, 2017 1:07 am
Reputation: 0

Post by basuco » Fri Jul 21, 2017 6:48 am

gomovies changed the url to .co and with this filter the videos wont load.. :(

Code: Select all

||cloudfront.net^$domain=gomovies.co
$popup,subdocument,third-party,domain=gomovies.co
&pid=*&tid=$domain=gomovies.co
@@/popunder.gif$domain=gomovies.co
@@||gomovies.co/themes/v4/js/ads.js

nordeye
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Jul 27, 2017 9:05 pm
Reputation: 0

Post by nordeye » Thu Jul 27, 2017 10:01 pm

Hi,

Video will be visible once you whitelist gomovies.es on your adblocker
Please Disable Your AdBlock http://sk.uploads.im/aZiD1.png

I attempted to make the filters below but it did not work :-(

Code: Select all

@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
@@||gomovies.es^$generichide
gomovies.es##[aria-labelledby="myModalLabel"]
@@||gomovies.es^$generichide,script,xmlhttprequest,~third-party
Please fix.
Thanks in advance.
Moderator Message:
Merged: rules#forumsearch
- smed79

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Fri Jul 28, 2017 12:25 am

@nordeye Be sure using only one adblock.

i can play the video with these filters

Code: Select all

||cloudfront.net^$domain=gomovies.es
$popup,subdocument,third-party,domain=gomovies.es
&tid=$domain=gomovies.es
@@/popunder.gif$domain=gomovies.es
@@||gomovies.es/themes/v4/js/ads.js
https://gomovies.es/film/fast-8-2017.86821/watching.html
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

nordeye
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Jul 27, 2017 9:05 pm
Reputation: 0

Post by nordeye » Fri Jul 28, 2017 1:39 pm

Cheers smed79
your solution worked :D
:banana:

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Wed Aug 23, 2017 11:22 pm

just checking to see if this is a filter issue or if the report function is actually broken but i cant seem to file a report for movies on gostream.is (new updated look for gomovies)

im just left with a spinning circle.. spent a good 40 minutes or so trying to figure out if its a filter/ublock issue or not... any help would be appreciated

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Thu Aug 24, 2017 1:17 am

DiBBz wrote:
Wed Aug 23, 2017 11:22 pm
im just left with a spinning circle..
Just checked gostream.is and there is no problem to play the video http://i.imgur.com/2tK1SAu.png

Could you be more specific about the issue and how to reproduce?
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Sun Aug 27, 2017 8:25 am

smed79 wrote:
Thu Aug 24, 2017 1:17 am
Just checked gostream.is and there is no problem to play the video http://i.imgur.com/2tK1SAu.png

Could you be more specific about the issue and how to reproduce?
no not playing a video.

Report a video.

when filing a report for a broken video etc after hitting the submit button it just infinitely loops the circle. there is no confirmed message of any kind that shows to let us know if its been successfully reported or what not. hence why im confused if it was a filter issue and if not then it must be a server issue

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Sun Aug 27, 2017 5:27 pm

DiBBz wrote:
Sun Aug 27, 2017 8:25 am
hence why im confused if it was a filter issue and if not then it must be a server issue
Disable your adblock and test !!
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Fri Sep 01, 2017 10:45 pm

smed79 wrote:
Sun Aug 27, 2017 5:27 pm
Disable your adblock and test !!
appoligies for long wait...i attempted what you ask and granted a couple redirects later. the issue still persists so it must be a webpage issue etc

User avatar
DiBBz
Site Member
Site Member
Posts: 41
Joined: Wed Nov 09, 2016 11:18 pm
Reputation: 0

Post by DiBBz » Wed Sep 06, 2017 10:10 pm

just so people are aware. gostream.is is currently distributing malware. so please take care and be careful while browsing the site. they are frequently changing their cdn so make sure to keep and eye on your logger either from ublock origin or adblock etc and update your filter lists asap

peace2000
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Oct 02, 2017 10:51 pm
Reputation: 0

Post by peace2000 » Mon Oct 02, 2017 11:44 pm

Now it's url is https://gomovies.sc.

But anyway, I came to this thread because I'm experiencing ad issues with this site. Everytime I watch videos that are hosted by openload.co, a popup ad opens first. Only after that I'm able to watch the video. How to block these popup ads?

Here is a sample link: https://gomovies.sc/tv/south-park-season-21/watching/?ep=16274&sv=1
If I select any other video server, there are no popups but everytime I choose openload.co server, a popup ad appears.
Moderator Message:
Removed your link: rules#links
- smed79

User avatar
smed79
Liste AR Author
Liste AR Author
Posts: 11706
Joined: Sun Jan 17, 2010 4:00 am
Reputation: 92
Location: EasyList Forum

Post by smed79 » Tue Oct 03, 2017 12:32 am

@peace2000 openload.co ==> viewtopic.php?p=123851#p123851
•► Before posting, to find your answer fast, read Forum « RULES » and use « Search »
••► Don't post clickable links » use inline text bbcode notation « [ C ] » or « [ code ] »

Post Reply